:: انتشار کتاب کاربردهای الگوریتم‌های فراکاوشی برای بهینه‌یابی در مهندسی عمران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۴ |
AWT IMAGE به اطلاع می‌رساند کتاب Applications of Metaheuristic Optimization Algorithms in Civil Engineering تألیف دکتر علی کاوه توسط انتشارات اشپرینگر در سال 2017 در سطح بین‌المللی منتشر گردید.

این کتاب در 18 فصل طراحی شده است و حاوی کاربردهای روشهای فراکاوشی در زمینه های مختلف مهندسی عمران می‌باشد. این زمینه ها شامل طراحی بهینه سازه های اسکلتی نظیر گنبدها ، چلیک ها و شبکه های دو لایه ای ، طراحی سازه های بزرگ مقیاس ، طراحی سازه های بتنی  ، بهینه سازی نوار ، پروفیل و جبهه ماتریس های سختی ، مهندسی زلزله و مهندسی مدیریت و اجرا می‌باشد.

دفعات مشاهده: 2558 بار   |   دفعات چاپ: 407 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 3980