:: چاپ نتایج تحقیقات دانش آموختگان دانشکده عمران در مجله معتبر ACS Applied materials and interface ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۴ |
در این پژوهش با ترکیب دو نانو صفحه گرافن و بور نیترید، نانوصفحاتی نیمه رسانا و قطبی ساخته شده است که افزودن آن به ماتریس سیمانی، تغییر خواص الکتریکی بتن در مقابل تغییرشکل‌های الاستیک را در پی دارد و منجر به تولید یک نانوکامپوزیت رسانا تحت بارگذاری می شود. از سوی دیگر با انتقال الگوی تغییر شکل الاستیک به تغییر شکل پلاستیک، نانو کامپوزیت فوق به یک ساختار عایق جریان الکتریکی تبدیل می‌گردد. به کارگیری این نانوکامپوزیت در سازه علاوه بر افزایش مقاومت، هوشمند‌سازی آن را نیز به همراه دارد و می‌تواند به عنوان یک نانوسنسور در سیستم پایش سلامت سازه استفاده گردد.
این تحقیق بین المللی به صورت مشترک بین دانشگاه های علم و صنعت ایران, دانشگاه موناش استرالیا و دانشگاه رایس از امریکا صورت گرفته است و آقایان احسان حسینی دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد و محمد ذاکرتبریزی دانش آموخته مقطع کارشناسی دانشکده عمران علم و صنعت زیرنظر دکتر حبیب نژاد کورایم و با همکاری دکتر شهسواری در این پروژه فعالیت نموده‌اند.
نتایج این پژوهش در مجله ACS Applied materials and interface با ضریب تاثیر 8.097 تحت عنوان ذیل به چاپ رسیده
 Tunable, Multifunctional Ceramic Composites via Intercalation of Fused Graphene Boron Nitride Nanosheets
و از طریق لینک ذیل قابل دسترسی می‌باشد.

دفعات مشاهده: 574 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 3855