:: سخنرانی «آشنایی با فرصت‌های همکاری‌های پژوهشی و آموزشی با دانشگاه نیوکاسل» توسط دکتر مفیدی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |

سخنرانی «آشنایی با فرصت‌های همکاری‌های پژوهشی و آموزشی با دانشگاه نیوکاسل»، توسط دکتر امیر مفیدی، استادیار و عضو هیأت علمی دانشگاه نیوکاسل، گروه سازه و ژئوتکنیک در تاریخ چهارشنبه ۲۸ فروردین‌ماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵ در آمفی تئاتر ساختمان شماره ۲ دانشکده مهندسی عمران برگزار می‌شود.
آقای دکتر مفیدی دارای مدرک کارشناسی ارشد سازه از دانشگاه کنکوردیا و دکترای مهندسی سازه از دانشگاه کبک، دانشکده فناوری‌های برتر می‌باشند. پایان‌نامه دکترای ایشان به‌عنوان بهترین پایان‌نامه سال ۲۰۱۳ در سطح دانشگاه انتخاب شد. دکتر مفیدی دو دوره پژوهشی پسا دکترای ۲ ساله در دانشگاه مک گیل گذرانده‌اند. ایشان از سال ۲۰۱۵ به عنوان مربی در دانشگاه مک گیل شروع به تدریس نمودند. همچنین، در سال ۲۰۱۸ پیش از پیوستن به دانشگاه نیوکاسل، با دانشگاه کنکوردیا به عنوان استادیار همکاری تمام وقت داشته‌اند.

دفعات مشاهده: 508 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 3991