:: کارگاه آموزشی فناوری اطلاعات، رباتیک و اینترنت اشیاء در مهندسی عمران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۶ |
کارگاه آموزشی با موضوع «کاربردهای فناوری اطلاعات، رباتیک و اینترنت اشیاء در مهندسی عمران و مدیریت پروژه‌ها» توسط دکتر امین توحیدی وحدت، فارغ‌التحصیل رشته مدیریت ساخت از دانشگاه Texas A&M روز دوشنبه ۲ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۴:۳۰ در سالن دکتر عباس‌نیا برگزار می‌گردد.
خلاصه سمینار:
در حالی که صنعت ساختمان حدود %۱۸ از تولید ناخالص ملی دنیا را به خود اختصاص داده است، اما در مقایسه با بسیاری از صنایع دیگر دارای پایین‌ترین سطح بهره‌وری است. از سال ۲۰۱۷ در سراسر دنیا و به‌خصوص امریکا، سرمایه‌گذاری قابل توجهی برای حل این چالش صورت گرفته است تا بتوان با استفاده از تکنولوژی‌های نوین و بسیار کاربردی در صنایع دیگر مانند هوش مصنوعی، رباتیک و فراگیری ماشین صنعت مهندسی و ساخت را دگرگون کرد. در این کارگاه ضمن معرفی این تکنولوژی‌ها، این امکان برای مخاطبین فراهم می‌آید که بتوانند با هم‌اندیشی و ذکر مثال‌های کاربردی و ایده‌های نو، آینده نه چندان دور این صنعت را تصویر کرده و در انتها فرصت‌های شغلی پیش رو را شناسایی و ارزیابی کنند.
دفعات مشاهده: 656 بار   |   دفعات چاپ: 118 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4000