:: سخنرانی دکتر زهرا یوسفلی از دانشگاه کونکوردیا مونترال کانادا در دانشکده مهندسی عمران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۶ |
انجمن علمی دانشکده مهندسی عمران با همکاری مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری، سخنرانی دکتر زهرا یوسفلی از دانشگاه کونکوردیا مونترال کانادا را با عنوان کاربرد شبیه‌سازی  در مدیریت تعمیر و نگهداری ساختمان بیمارستان‌ها در روز چهارشنبه مورخ ۱۳ شهریورماه ۹۸ ساعت ۱۰ الی ۱۲ در سالن دکتر عباس‌نیا برگزار می‌نماید.
خلاصه سمینار:
مدیران فنی در بیمارستان‌ها با تصمیمات مربوط به تعمیر و نگهداری مواجه هستند. آنها باید با بسیاری از درخواست‌های تعمیر و نگهداری، منابع محدود و اطلاعات پراکنده دست و پنجه نرم کنند . پاسخ دادن به تقاضای رو به رشد برای تعمیر و نگهداری، از سویی و نبود سیستم‌های مدیریت تعمیر و نگهداری مناسب، از سوی دیگر، موجب تاخیر در تعمیر و نگهداری قطعات و سیستم‌های ساختمان در بیمارستان‌ها شده است. چنین تاخیری می‌تواند موجب ناراحتی شدید بیماران و پرسنل شود. هدف از این تحقیق طراحی سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری  برای مدیران فنی با استفاده از شبیه‌سازی چند روشه  Multi Method Simulation است.
این سیستم شامل دو جزء می باشد؛ سیستم پیگیری وضعیت سفارشات و سیستم اختصاص منابع. برای شبیه‌سازی اجزای سیستم پیگیری وضعیت سفارشات از شبیه‌سازی رویداد گسسته Discrete Event System  و برای شبیه‌سازی سیستم اختصاص منابع سیستم چند عامل Multi Agent System  ارائه شده است.
این سیستم قادر به حداقل رساندن تاخیرهای نگهداری و به حداکثر رساندن بهره‌وری منابع در ساختمان‌های بیمارستان می‌باشد.
دفعات مشاهده: 337 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 1.17 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 3960