:: قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان دکتری ورودی ۹۸ دانشکده مهندسی عمران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۱ |
اطلاعیه بسیار مهم
AWT IMAGE ضمن تبریک قبولی به پذیرفته شدگان محترم و آرزوی موفقیت، نکات ذیل جهت اطلاع و رعایت برای ثبت نام، پذیرش نهایی و انتخاب واحد در ترم اول ۹۹-۹۸ اعلام می‌گردد.
۱- کلیه دانشجویان موظف به بارگذاری واضح و بدون خط و خش کلیه مدارک مندرج در سامانه گلستان می‌باشند. چنانچه مدارک بارگذاری شده واضح و خوانا نباشد، سیستم بصورت اتوماتیک اجازه پذیرش نهایی دانشجو را نخواهد داد.
۲- کلیه دانشجویان موظف‌اند نسبت به پرداخت هزینه جانبی در سیستم گلستان اقدام نمایند، در غیر اینصورت سیستم بصورت اتوماتیک اجازه پذیرش نهایی دانشجو را نخواهد داد.
۳- کلیه دانشجویان دکتری موظف‌اند انتخاب واحد دروس خود را زیر نظر مستقیم استاد راهنما انجام دهند؛ در غیر اینصورت مسئولیت هرگونه عواقب آموزشی بر عهده دانشجو می‌باشد.
تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی عمران
دفعات مشاهده: 1369 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 3991