:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۹۸ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۷ |

اطلاعیه بسیار مهم

ضمن تبریک قبولی به پذیرفته شدگان محترم و آرزوی موفقیت، نکات ذیل جهت اطلاع و رعایت برای ثبت نام، پذیرش نهایی و انتخاب واحد در ترم اول ۹۹-۹۸ اعلام می‌گردد.
۱- کلیه مدارک طبق سامانه گلستان کاملاً خوانا و غیر مخدوش بارگذاری شود.
۲- هزینه پرداخت شود.
۳- پس از پذیرش نهایی اجازه اخذ واحد در موعد ثبت نام به دانشجو داده خواهد شد.
۴- نام کاربری دانشجو پس از پذیرش نهایی شماره دانشجویی می‌باشد.
۵- لیست دروس ارائه شده برای دانشجویان در گزارش شماره ۲۱۱ سامانه گلستان قابل مشاهده می‌باشد.
۶- کلیه دانشجویان موظفند نسبت به اخذ دروس حداقل ۸ و حداکثر ۱۴ واحد اقدام نمایند. چنانچه دانشجویانی کمتر یا بیشتر اخذ واحد نماید مسئولیت عواقب آموزشی آن به عهده دانشجو می‌باشد.
• اخذ حداکثر ۱۴ واحد برای دانشجویانی که لیسانس غیر از عمران دارند با احتساب دروس جبرانی می‌باشد.
۷- چنانچه دانشجوی لیسانس غیر از عمران داشته باشد باید با مراجعه به مدیر گروه و با هماهنگی ایشان و آموزش دانشکده اقدام به اخذ واحد جبرانی نماید. (لیست دروس جبرانی در ادامه می‌باشد)
۸- دانشجوی ترم اول به هیچ عنوان اجازه اخذ دروس سمینار و پایان نامه را ندارد.
۹- اولویت انتخاب واحد با دروس اجباری (اصلی) و دروس جبرانی می‌باشد.
۱۰- دانشجوی کارشناسی ارشد می‌تواند یک درس را بصورت بین گرایشی (خارج از دروس ارائه شده گروه از سایر گرایش‌ها) با هماهنگی آموزش دانشکده اخذ نماید.
۱۱- دانشجویان می‌توانند جهت اطلاع از آئین‌نامه‌های آموزشی به سایت http://pga.iust.ac.ir  مراجعه نمایند.
۱۲- جلسه توجیهی برای کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید به تفکیک گرایش و گروه‌های آموزشی متعاقباً برگزار خواهد شد.
تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی عمران

گرایش های تحصیلی دانشکده مهندسی عمران

گروه آموزشی

گرایش های تحصیلی

مدیر گروه آدرس ایمیل شماره اتاق
گروه آب مهندسی عمران -  مدیریت منابع آب
مهندسی عمران - محیط زیست
مهندسی عمران – سواحل، بنادر و سازه های دریایی
مهندسی عمران – آب و سازه های هیدرولیکی
دکتر شابختی shabakhty AT iust.ac.ir

طبقه پنجم اتاق شماره ۵۰۲ ساختمان شماره ۲ دانشکده عمران

گروه سازه مهندسی عمران - سازه
مهندسی عمران – مهندسی زلزله
مهندسی عمران - مهندسی مدیریت ساخت
جناب آقای دکتر بروجردیان    broujerdian AT iust.ac.ir

طبقه سوم اتاق شماره ۳۱۷ ساختمان شماره ۲ دانشکده عمران

گروه راه و ترابری مهندسی عمران - راه و ترابری جناب آقای دکتر عامری   Ameri AT iust.ac.ir طبقه سوم اتاق شماره ۳۱۱۳    ساختمان شماره ۱ دانشکده عمران
گروه خاک و پی مهندسی عمران - ژئوتکنیک جناب آقای دکتر شاه نظری hshahnazari AT iust.ac.ir طبقه پنجم اتاق شماره  ۴۰۳    ساختمان شماره ۲ دانشکده عمران
گروه حمل و نقل مهندسی عمران - حمل و نقل
جناب آقای دکتر افندیزاده
Zargari AT iust.ac.ir طبقه پنجم اتاق شماره ۵۰۴  ساختمان شماره ۲ دانشکده عمران

لیست دروس جبرانی
۱- اخذ دروس جبرانی زیر صرفا ً‌برای دانشجویانی است که کارشناسی غیر از مهندسی عمران داشته باشند.
۲-  برای اخذ دروس جبرانی با مدیر گروه مربوطه هماهنگ شود.
۳- برای اخذ دروس جبرانی ارائه شده به واحد آموزش کارشناسی سر کار خانم صفری مراجعه و هماهنگ شود.
۴- حداکثر واحدی که هر دانشجو با احتساب دروس جبرانی در هر نیمسال تحصیلی می‌تواند  اخذ کند ۱۴ واحد می‌باشد.

نام گرایش
خاک و پی راه و ترابری حمل و نقل مهندسی و مدیریت ساخت زلزله سازه
نام درس تعداد واحد نام درس تعداد واحد نام درس تعداد واحد نام درس تعداد واحد نام درس تعداد واحد نام درس تعداد واحد
مهندسی پی ۳واحد راهسازی ۳ واحد راهسازی ۳ واحد استاتیک ۳ واحد استاتیک ۳ واحد استاتیک ۳ واحد