:: قابل توجه دانشجویان محترم دوره دکترا ورودی‌های ۹۵ و ماقبل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۰ |

AWT IMAGE قابل توجه دانشجویان محترم دوره دکترا ورودی‌های ۹۵ و ماقبل که پیشنهاد رساله آنها به تصویب رسیده است:
دانشگاه در حال برنامه‌ریزی است تا از تاریخ ۲۰ اردیبهشت امکان حضور شما عزیزان که برای پیشبرد رساله خود در شرایط فعلی (شیوع بیماری کرونا) نیاز به استفاده از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی در داخل دانشگاه را دارید، مهیا نماید. به همین منظور از دانشجویان ذینفع که تمایل دارند از این فرصت بهره‌مند شوند دعوت می‌گردد از روز شنبه ۱۳ اردیبهشت با مراجعه به پیشخوان سایت گلستان در بخش درخواست حضور در دانشگاه، فرم مربوطه را تکمیل نمایند. بدیهی است پس از بررسی درخواست‌ها، در صورت دارا بودن شرایط حضور و تامین امکانات مورد نیاز بتدریج نسبت به حضور و فعالیت پژوهشی ایشان اطلاع‌رسانی خواهد شد.
لازم به ذکر است با توجه به شرایط خاص موجود،تکمیل کلیه بخش‌های فرم درخواست الزامیست و به فرم‌های ناقص رسیدگی نخواهد شد.
برای حضور سایر دانشجویان دکترا  در صورت ایجاد شرایط مناسب متعاقباً اطلاع‌رسانی می‌گردد.
در صورت داشتن هرگونه سؤال لطفاً فقط از طریق آدرس ایمیل pgaiust.ac.ir مکاتبه و پیگیری نمایید.
دفعات مشاهده: 259 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4098