تبریک عید نوروز

اساتید ارجمند، همکاران محترم و دانشجویان گرامی
فرا رسیدن سال جدید و نوروز باستانی بر شما مبارک باد.

:: اطلاعیه جدید دوره ایمنی و بهداشت، زمستان ۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/11 |
به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۹۹ می‌رساند که دوره ایمنی، سلامت و محیط زیست (HSE)  را باید در ترم دوم و قبل از ورود به آزمایشگاه بگذرانند در غیر اینصورت نمی توانند واحدهای ترم بعد خود را  اخذ نمایند.
از این به بعدگذراندن این دوره برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی تا پایان ترم اول الزامی می باشد و برای انتخاب واحد در ترم دوم قبولی در این دوره الزامی خواهد بود.
کلیه دانشجویان دانشگاه می توانند هر هفته در سایت مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه دوره HSE  را گذرانده و در آزمون شرکت نمایند.
دانشجویان نیاز به ثبت نام در سایت ندارند، در هر زمان می توانند در سایت مرکز آموزش الکترونیکی، در لینک HSE، ویدئوهای کلاس مجازی را مشاهده نمایند. (جهت ورود برای نام کاربری و رمز عبور از شماره دانشجویی استفاده شود)
چهارشنبه ها  ساعت ۱۲ الی ۱۴ لینک آزمون در همان قسمت دوره ها در سایت مرکزآموزش الکترونیکی فعال شده و آزمون برگزار می گردد و دانشجویان هر هفته ۲ بار می توانند آزمون دهند.
دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۹۶، ۹۷ و ۹۸ باید قبل از دفاع دوره را بگذرانند، در غیر اینصورت به آنان مجوز دفاع داده نخواهد شد.
به دانشجویانی گواهینامه گذراندن دوره اعطا خواهد شد که نمره بالای ۵۰ را در آزمون کسب کرده باشند. گواهینامه ها در ابتدای فصل بعد به دانشکده ها ارسال خواهد شد. نمرات  هرهفته از سایت حذف و  فایل اکسل آن به کارشناس پژوهشی دانشکده ها ارسال می شود.
در صورت بروز مشکل  در ابتدا با کارشناس پژوهشی دانشکده تماس گرفته و در نهایت  به آدرس پست الکترونیکی jafarimiust.ac.ir و یا داخلی ۲۳۶۳ خانم جعفری تماس حاصل فرمائید.

فرآیند دوره ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)
دفعات مشاهده: 547 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 1.63 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4275